skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lola Lennox – Back At Wrong

Το ντεμπούτο της στη μουσική βιομηχανία κάνει η κόρη της Annie Lennox των Eurythmics, Lola Lennox, με το single της, “Back At Wrong”!

Τίτλος τραγουδιού: “Back At Wrong”

Καλλιτέχνης: Lola Lennox

Μουσική / Στίχοι: Ben Schofield, Dan Muckala, Lola Lennox

Εταιρεία: La Lennoxa

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

“Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει” και η Lola Lennox αποτελεί τρανή απόδειξη αυτού. Η κόρη της άκρως επιτυχημένης και πολυ-βραβευμένης τραγουδίστριας, Annie Lennox, είναι στο μουσικό προσκήνιο κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της σε αυτό και παρουσιάζοντάς μας το single της, “Back At Wrong”. Η σταθερή και καθαρή φωνή της είναι άξια προσοχής, ενώ τα rock ηχοχρώματα κάνουν το αποτέλεσμα καθηλωτικό. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Ben Schofield και Dan Muckala, καθώς και την ίδια την τραγουδίστρια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εν λόγω κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε έπειτα από την κοινή εμφάνιση μητέρας και κόρης τον Απρίλιο στη συναυλία “One World: Together at Home”, την οποία οργάνωσε το Global Citizen Festival κι επιμελήθηκε η Lady Gaga. Σε αυτή την εμφάνιση, οι δύο τραγουδίστριες συνέπραξαν ερμηνευτικά στο τραγούδι “There Must Be an Angel (Playing with My Heart)”.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του τραγουδιού, η νεαρή Lennox ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της: “Αυτοί που πληγώνουν περισσότερο μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τους αφήσεις”, κάνοντας νύξη για τις τοξικές σχέσεις. Έπειτα από προσωπική της εμπειρία, το “Back At Wrong” ήρθε στη “ζωή” και είναι εδώ για να το απολαύσεις.

Lola Lennox - Back At Wrong

Back To Top