skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | London Grammar – America

Οι London Grammar κυκλοφόρησαν ακόμη ένα promotional single, με τίτλο “America” από το επερχόμενο studio album τους!

Τίτλος τραγουδιού“America

Καλλιτέχνης: London Grammar

Μουσική/Στίχοι: Hannah Reid, Dot Major, Daniel Rothman

Εταιρεία: Metal & Dust, Ministry of Sound

Από το LP: “Californian Soil”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Ακόμη μία indie/dream-pop δημιουργία παρουσίασαν στις 9 Απριλίου οι London Grammar στον κόσμο, με τίτλο “America”. Για ακόμη μία φορά το συγκρότημα επέλεξε ένα mid-tempo anthem όπου η front-woman του, Hannah Reid, καταφέρνει να δημιουργήσει μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Hannah Reid, Dot Major και Daniel Rothman.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως ένα ακόμη δείγμα της επερχόμενης, δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος. Πρόκειται για το follow-up του single “How Does It Feel”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου. Έχοντας μπει, λοιπόν, στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του album, “Californian Soil”, οι London Grammar έχουν ήδη επιστήσει την προσοχή του κοινού με μεγάλη επιτυχία.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου μέσω των Metal & Dust και Ministry of Sound και θα ακούσουμε σε αυτόν συνολικά δώδεκα τραγούδια. Σε σχετικές της δηλώσεις, η Reid ανέφερε: “Αυτός ο δίσκος αφορά στην απόκτηση της δικής σου ζωής. Φαντάζεσαι ότι η επιτυχία θα είναι εκπληκτική. Τότε τη βλέπεις κι αναρωτιέσαι γιατί δεν ελέγχω αυτό το πράγμα; Γιατί δεν μου επιτρέπεται να το ελέγχω; Κι αυτό συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το να είσαι γυναίκα; Εάν ναι, πως μπορώ να το κάνω διαφορετικά;”

London Grammar - America

Back To Top