skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | London Grammar – Baby It’s You

Οι London Grammar επιστρέφουν με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού: “Baby It’s You”

Καλλιτέχνης: London Grammar

Μουσική / Στίχοι: Hannah Reid, Dom Major, Daniel Rothman, George FitzGerald

Εταιρεία: Ministry of Sound/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το βρετανικό indie pop συγκρότημα από το Nottingham της Αγγλίας, οι London Grammar, επέστρεψαν στα μουσικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουργιο single, που έχει τίτλο «Baby It’s You».

Το συγκρότημα ανέφερε για πρώτη φορά την μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα (17 Αυγούστου) δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία της μπάντας στο Instagram η οποία ανέφερε σε συνοδευτικό μήνυμα «τίποτα άλλο δεν έχει σημασία». Με την κυκλοφορία του single καταλάβαμε πως πρόκειται για στίχους από το τραγούδι αυτό.

Αυτό είναι το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από τη συνεργασία τους με τους Flume το 2019, στο τραγούδι “Let You Know”. Το «Baby It’s You» φέρνει την οικεία ατμόσφαιρα του τρίο και θυμίζει το πρώιμο single τους «Metal & Dust». Ωστόσο το τραγούδι διαθέτει έναν νέο, πιο πολύχρωμο ήχο, ο οποίος σχηματίστηκε με τη βοήθεια του αναγνωρισμένου ηλεκτρονικού παραγωγού George FitzGerald.

Το τελευταίο LP τους, “Truth Is A Beautiful Thing”, κυκλοφόρησε το 2017 και έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts χαρίζοντας μας επιτυχίες όπως “Rooting For You” και “Big Picture”.

London Grammar - Baby It's You

Back To Top