skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LORDI feat. Michael Monroe – Like A Bee To The Honey

Οι Φιλανδοί Lordi επέστρεψαν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει την συγγραφική υπογραφή του Paul Stanley των θρυλικών KISS!

Τίτλος τραγουδιού“Like A Bee To The Honey”

Καλλιτέχνης: LORDI feat. Michael Monroe

Μουσική / Στίχοι: Paul Stanley, Jean Beauvoir

Εταιρεία: AFM Records

Από το LP: “Killection”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 31 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Το νέο album των Lordi θα περιέχει ένα ακυκλοφόρητο “διαμαντάκι” από τον frontman των KISS, Paul Stanley! Ναι καλά διαβάσατε, το “χαμένο” αυτό τραγούδι έχει τίτλο “Like a Bee To The Honey” στο οποίο μάλιστα θα συμμετέχει και ο θρύλος των Hanoi Rocks, Michael Monroe.

Το 10ο studio album των Lordi θα έχει τίτλο “Killection” και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 31 Ιανουαρίου μέσω της AFM Records. Το “Like A Bee To The Honey”, το οποίο γράφτηκε από τον lead singer των KISS, Paul Stanley, μαζί με τον Jean Beauvoir, γνωστό για τις συνεργασίες του με ονόματα όπως ο Bruce Springsteen, οι Ramones και φυσικά οι KISS. Το τραγούδι αφού είχε συλλέξει τόνους σκόνης στο συρτάρι του Beauvoir από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 βρήκε τώρα διέξοδο μέσα από τον ήχο των Lordi.

“Αυτή είναι μια τεράστια τιμή σε μια μπάντα που δεν θα υπήρχε καν χωρίς τους KISS. Έχοντας απλά το προνόμιο να ακούσουμε ένα τραγούδι από τα 80’s που κανένας fan δεν έχει ακούσει ποτέ πριν… και στη συνέχεια να γίνουμε οι καλλιτέχνες που κυκλοφόρησαν αυτό το τραγούδι για όλους – είναι τρελό”, δήλωσε ο Mr. Lordi.

Ο Mr. Lordi και ο κιθαρίστας των Lordi, ο Amen έγραψαν διάφορα τραγούδια μαζί με τον Jean Beauvoir ως τρίο, και ένα από αυτά το “Scream Demon”, κατάφερε επίσης να ενταχθεί στο tracklist του νέου του album. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων στο Ελσίνκι, που ήρθε στην επιφάνεια το “Like A Bee To The Honey”. Ο Jean σκέφτηκε ότι το τραγούδι θα ταιριάζει απόλυτα στο νέο δίσκο τους και η μπάντα ήταν περισσότερο από έτοιμη να το πάρει και να το κάνει δικό της. Το τραγούδι γίνεται ακόμα πιο μοναδικό από το solo σαξόφωνο – το πρώτο που περιέχει τέτοια στοιχεία στην ιστορία των Lordi- του Michael Monroe των Hanoi Rocks.

Οι Lordi δημιουργήθηκε το 1992, και είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες μπάντες στη μουσική ιστορία της Φινλανδίας, τα music videos της οποίας έχουν γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

LORDI feat. Michael Monroe - Like A Bee To The Honey

Back To Top