skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Loreen – Statements

H Loreen απειλεί την διπλή πρωτιά του Johnny Logan στη Eurovision.

Τίτλος τραγουδιού: “Statements”

Καλλιτέχνης: Loreen

Μουσική / Στίχοι: Anton Hård af Segerstad, Joy Deb, Linnea Deb & Lorine Talhaoui

Από το album: “Paperlight”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Πάμε 5 χρόνια πίσω στην συμμετοχή της Σουηδίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, όταν η Loreen έφερε το “Euphoria” στην πρώτη θέση και σήκωσε ψηλά τον πήχη για όλες τις μετέπειτα συμμετοχές του διαγωνισμού.

Εν έτει 2017, τολμά να κάνει ένα μεγάλο comeback (το οποίο είχε τρενάρει αρκετά ως τώρα), τόσο δισκογραφικά όσο και σκηνικά. Το τραγούδι “Statements” επαναφέρει ξανά την Lorren στη σκηνή του Melodifestivalen, διεκδικώντας έτσι για δεύτερη φορά το “διαβατήριο” για τη Eurovision, αλλά ταυτόχρονα προμηνύει και το πολύ αναμενόμενο δεύτερο album της με τίτλο “Paperlight” που θα κυκλοφορήσει εντός του 2017 από την Warner Music Group.

Το τραγούδι δεν είναι σαφώς το “Euphoria” και για το λόγο αυτό αναμένεται να διαγωνιστεί εκ νέου στο “Second Chance” του Melodifestivalen καθώς δεν προκρίθηκε αμέσως στον 4ο προημιτελικό που διαγωνιζόταν. Αυτό δεν καθιστά με τίποτα το “Statements” αδιάφορο ωστόσο ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγάλος. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε πιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τελικά τη Σουηδία στη Eurovision αλλά και το πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της Loreen, που θα συμπεριλαμβάνει και το προαναφερθέν τραγούδι.

Back To Top