skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Los Dos o Más – Africa

Οι Los Dos o Más μας ταξιδεύουν στην Αφρική με το νέο τους single!

Τίτλος τραγουδιού“Africa”

Καλλιτέχνης: Los Dos o Más

Μουσική / Στίχοι: Los Dos o Más

Εταιρεία: Los Dos o Más

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Los Dos ο Más, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του το 2010 στο Αίγιο, με αρχικά μέλη τον Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η μπάντα των δυο μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε κολλεκτίβα. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως: reggae, afro, ska, latin και world music. Σύντομα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μάλιστα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στην Γαλλία. Οι στίχοι τους αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας, κρύβοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos ο Más έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για συναυλίες και έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι DUB INC., Shantel & Bucovina Club Orkestar, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος κ.ά.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το ανεξάρτητο single “Africa” το οποίο ερμηνεύουν οι τραγουδιστές Diefree Diop (aka MC Jefree) και Eύα Θεοχάρη. Ηλεκτρική κιθάρα παίζει ο Θάνος Χρήστου, ηλεκτρικό μπάσο ο Τάσος Παπαπάνος και κρουστά ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Los Dos o Más - Africa

Back To Top