skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Louis Tomlinson – Bigger Than Me

Ο Louis Tomlinson πραγματοποιεί το μεγάλο του comeback με το τραγούδι “Bigger Than Me”

Τίτλος τραγουδιού“Bigger Than Me

Καλλιτέχνης: Louis Tomlinson

Μουσική / Στίχοι: Louis Tomlinson, Robert Harvey, Rick Parkhouse, George Tizzard

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Faith in the Future”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Louis Tomlinson εξέπληξε τους θαυμαστές πριν από λίγες μόνο μέρες όταν ανακοίνωσε ότι το δεύτερο studio album του, “Faith In the Future”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

O πρώην τραγουδιστής των One Direction συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο single του album, “Bigger Than Me”, θα κυκλοφορούσε την 1 Σεπτεμβρίου… και ιδού!  «Αυτό είναι για όλους εσάς!» έγραψε μαζί με ένα σύντομο απόσπασμα του τραγουδιού με κιθάρα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα σας πω επιτέλους ότι το νέο μου album ‘Faith In the Future’ θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου», έγραψε στην ανακοίνωση του album του, που μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τo tracklist των 14 τραγουδιών. «Αφού ζούσα με αυτό το album για λίγο καιρό, ανυπομονώ να το ακούσετε όλοι».

Το “Faith In the Future” θα σηματοδοτήσει το δεύτερο album του Tomlinson που κυκλοφόρησε ως σόλο καλλιτέχνης και ακολουθεί το ντεμπούτο του “Walls” του 2020. Αυτό το album έφτασε στο Νο. 9 στο Billboard 200 και στο Νο. 4 στο επίσημο album chart του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Tomlinson μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του για την υποστήριξη του “Walls”, με παραστάσεις στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία.

Louis Tomlinson - Bigger Than Me

Back To Top