skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Louis Tomlinson – Change

Το bonus track της Bonus Edition του δίσκου “Faith In The Future” από τον Louis Tomlinson είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Change

Καλλιτέχνης: Louis Tomlinson

Μουσική / Στίχοι: George Tizzard, Louis Tomlinson, Rick Parkhouse, Robert Harvey

Εταιρεία: BMG/The Hubsters

Από το LP: “Faith in the Future (Bonus Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Ο αγαπημένος στο νεανικό κοινό, Louis Tomlinson, δεν σταματά να ικανοποιεί τους θαυμαστές του με διαρκείς κυκλοφορίες. Έτσι και τώρα και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου κυκλοφόρησε την Bonus Edition του δεύτερου και πρόσφατου studio album του, “Faith In The Future” και μέσα από αυτό μάς συστήνει το νέο τραγούδι του ως bonus track, “Change”.

Ξανά, λοιπόν, απολαμβάνουμε μία άκρως μελωδική μπαλάντα από τον νεαρό ερμηνευτή που αυτή τη φορά πέραν των pop στοιχείων προσεγγίζει μία πιο rock αναφορά, δημιουργώντας μας ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι George Tizzard, Louis Tomlinson, Rick Parkhouse και Robert Harvey.

Να σου πούμε κάπου εδώ πως έπειτα από δημοσίευση του setlist των συναυλιών της περιοδείας του Tomlinson, το “Change” δεν είναι μέσα στις επιλογές. Ωστόσο, δε θα χάσεις την ευκαιρία να ακούσεις τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.

O Louis Tomlinson αναμένεται να εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλαίσιο της “Faith in the Future World Tour 2023” στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στην Πλατεία Νερού

Louis Tomlinson - Change

Back To Top