skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LSD – Thunderclouds

Το σχήμα LSD που αποτελείται από τους Labrinth, Sia και Diplo επανέρχεται με το τραγούδι “Thunderclouds”!

Τίτλος τραγουδιού“Thunderclouds”

Καλλιτέχνης: LSD (Sia, Diplo, Labrinth)

Μουσική / Στίχοι: Jr. Blender, King Henry, Sia, Labrinth, Diplo

Σκηνοθεσία: Ben Jones

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Το πρώτο τραγούδι του νεοσύστατου supergroup με το όνομα LSD, έχει τίτλο “Genius” και σηματοδοτεί επισήμως τη συνεργασία τριών μεγάλων καλλιτεχνών που υπηρετούν διαφορετικά μουσικά είδη, της Sia, του Diplo και του Labrinth, τα αρχικά των οποίων σχηματίζουν και το όνομα του group. Ο Ron Perry, Διευθύνων Σύμβουλος της Columbia Records, επιβεβαίωσε μέσω μιας ανάρτησης του στο instagram ότι αυτό είναι μόνο το “πρώτο” single του συγκροτήματος, πράγμα που σημαίνει πως αναφερόμαστε και επίσημα σε ένα side-project των τριών καλλιτεχνών.

Αφού έγινε λοιπόν μια τέτοια δυνατή αρχή, οι τρεις καλλιτέχνες μας παρουσιάζουν τώρα το τρίτο τους single (μεσολαβεί και το single “Audio”), με τίτλο “Thunderclouds”. Τους στίχους και τη μουσική του έχουν γράψει οι τρεις καλλιτέχνες σε συνεργασία με τους Jr. Blender και King Henry ενώ δείγμα του είχαμε ακούσει πρόσφατα από την νέα διαφήμιση κινητού τηλεφώνου, την οποία επενδύει μουσικά!

Το τραγούδι κυκλοφορεί μέσα από ένα συνοδευτικό video clip το οποίο σκηνοθέτησε ο Ben Jones και βασίζεται στο animation της εταιρείας Bento Box Entertainment.

Πριν από αυτό το τραγούδι, η Sia συνεργάστηκε με τον Labrinth για το τραγούδι “To Be Human” το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “Wonder Woman”.

LSD feat. Sia, Diplo, Labrinth - Thunderclouds

Back To Top