skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Combs – Let’s Just Be Friends (from “The Angry Birds Movie 2” O.S.T.)

Ο Luke Combs συμβάλει στο soundtrack της ταινίας “The Angry Birds Movie 2”!

Τίτλος τραγουδιού“Let’s Just Be Friends”

Καλλιτέχνης: Luke Combs

Μουσική / Στίχοι: Jessi Alexander, Jonathan Singleton, Luke Combs

Εταιρεία: Sony Music

Από το O.S.T.: “The Angry Birds Movie 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της country μουσικής σκηνής, Luke Combs, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Let’s Just Be Friends”, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας animation, “The Angry Birds Movie 2”. Το εν λόγω τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επίσημο soundtrack αυτής, ακριβώς όπως και το “Best Day” της Kesha. Όσον αφορά τώρα τη νέα αυτή κυκλοφορία, το “Let’s Just Be Friends” αποτελεί μία χαρούμενη, ‘παιχνιδιάρικη’ και ‘πιασάρικη’ θα λέγαμε δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Jessi Alexander, Jonathan Singleton και Luke Combs.

Ο Luke Combs παρά την σχετικά σύντομη μέχρι στιγμής καριέρα του στη μουσική, έχει αποσπάσει καθ’όλη τη διάρκεια αυτής, ουκ ολίγα βραβεία, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε και τρία Billboard Music Awards.

Όσον αφορά την ταινία “The Angry Birds Movie 2”, πρόκειται για το sequel του “The Angry Birds Movie” που κυκλοφόρησε το 2016 και πέραν του γνώριμου cast που απαρτίζεται από τους Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Bill Hader και Peter Dinklage, αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τους Leslie Jones, Rachel Bloom, Nicki Minaj, Awkwafina, Sterling K. Brown και Eugenio Derbez. Ακριβώς όπως και την ταινία “Playmobil: The Movie”, το soundtrack ανέλαβε ο Heitor Pereira.

Luke Combs - Let’s Just Be Friends (from “The Angry Birds Movie 2” O.S.T.)

Back To Top