skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Hemmings – Motion

Ο Luke Hemmings “ξαναχτυπά” με το νέο του single, “Motion”!

Τίτλος τραγουδιού: “Motion”

Καλλιτέχνης: Luke Hemmings

Μουσική/Στίχοι: Sammy Witte, Luke Hemmings

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “When Facing the Things We Turn Away From”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Εμβαθύνοντας στα phychedelic rock “λημέρια”, ο Luke Hemmings έχει μία νέα πρόταση για εμάς. Ο λόγος γίνεται για το νέο του single “Motion”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου μέσω της Sony Music Entertainment. Ο Αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έχοντας διαχωρίσει την καριέρα του από το συγκρότημα όπου δρούσε μέχρι πρότινος, τους 5 Seconds Of Summer, είναι ξανά στις επάλξεις και προς ικανοποίηση του κοινού πειραματίζεται με ένα διαφορετικό είδος μουσικής.

Το “Motion” κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Starting Line”, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο σηματοδότησε την έναρξη της solo καριέρας του. Και οι δύο δημιουργίες πρόκειται να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο και πρώτο του studio album, με τίτλο “When Facing the Things We Turn Away From”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου τόσο στην αναλογική όσο και την ψηφιακή μορφή του.

Όσον αφορά τη θεματική του single, ο Hemmings ανέφερε πρόσφατα: “Έχει να κάνει με την αίσθηση της δυσπιστίας με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις δικές σου σκέψεις και τον τρόπο που ο κόσμος κινείται γύρω σου. Γράφτηκε για μία περίοδο, όπου ένιωθα ότι οι φωνές στο κεφάλι μου δεν ήταν δικές μου και η αίσθηση της πραγματικότητάς μου έμοιαζε θολή.”

Luke Hemmings - Motion

Back To Top