skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Hemmings – Place In Me

Ο Αυστραλός τραγουδιστής, Luke Hemmings, παρουσιάζει ακόμη ένα single του επερχόμενου δίσκου του, με τίτλο “Place In Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Place In Me”

Καλλιτέχνης: Luke Hemmings

Μουσική/Στίχοι: Sammy Witte, Luke Hemmings

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “When Facing the Things We Turn Away From”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του ντεμπούτου studio album του, με τίτλο “When Facing the Things We Turn Away From”, ο Αυστραλός τραγουδιστής, Luke Hemmings, δίνει στη δημοσιότητα ακόμη ένα single του.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Place In Me”, το οποίο αποτελεί μία low-tempo δημιουργία, βασισμένη στα synth-pop στοιχεία, ενώ τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Sammy Witte και Luke Hemmings. Μαζί με το τραγούδι, που έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου, ο Luke Hemmings παρουσίασε και το visualizer του, με τον ίδιο να περιβάλλεται από μπλε φως, όντας ξαπλωμένος στο έδαφος.

Μπορεί ο νεαρός καλλιτέχνης να μην έχει δηλώσει την αποχώρηση από το συγκρότημα 5 Seconds of Summer, ωστόσο δεν διστάζει να κυνηγήσει τα προσωπικά του όνειρα. Στις 13 Αυγούστου λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει ο πρώτος solo δίσκος του, από τον οποίο έχουμε ήδη ακούσει τα τραγούδια “Starting Line” και “Motion”, με το πρώτο να σηματοδοτεί την προσωπική του πορεία στη μουσική βιομηχανία.

Το “Place In Me” κυκλοφορεί μέσω της Sony Music Entertainment.

Luke Hemmings - Place In Me

Back To Top