skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Hemmings – Starting Line

Ο Luke Hemmings των 5 Seconds of Summer κάνει το solo ντεμπούτο του με το single “Starting Line”!

Τίτλος τραγουδιού“Starting Line”

Καλλιτέχνης: Luke Hemmings

Μουσική / Στίχοι: Sammy Witte, Luke Hemmings

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “When Facing The Things We Turn Away From”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Σήμερα, ο τραγουδιστής και multi-instrumentalist Luke Hemmings παρουσιάζει μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού του και της τέχνης του. Κάνει το solo ντεμπούτο του με το single, “Starting Line”, το οποίο είναι σε παραγωγή του Sammy Witte (Maggie Rogers, Jessie Ware). Το “Starting Line” κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music.

«Το “Starting Line” αναφέρεται στην νοσταλγία διάφορων αναμνήσεων», εξηγεί ο Luke. «Είναι σαν να ξεχνάς τόσα πολλά κομμάτια της ζωής σου – όχι από κακία ή οτιδήποτε άλλο. Έπρεπε να καταλάβω πώς να καλύψω πολλά κενά για τον εαυτό μου με θετικό τρόπο. Είναι ανθρώπινη ανάγκη να αλλάζουμε τα πάντα μετά από τόσο καιρό».

Μετά την κυκλοφορία του τέταρτου album, “CALM”, από τους 5 Seconds of Summer, τον περασμένο Μάρτιο και ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου ήταν σε αναμονή, ο Luke πέρασε χρόνο στην καραντίνα γράφοντας τραγούδια και δουλεύοντας πάνω σε νέα μουσική. Χωρίς να το έχει στα πλάνα του εκείνη την εποχή αυτή η μουσική έγινε το επερχόμενο solo album του “When Facing The Things We Turn Away From”. Ο Luke συνεργάστηκε με τον Sammy Witte, ο οποίος έκανε την παραγωγή στον νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου.

Ο Luke είναι πιο γνωστός ως ο frontman των 5 Seconds Of Summer και έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως τα “Youngblood”, “Teeth”, “Want You Back” και “Lie To Me”.

Δ.Τ.

Luke Hemmings - Starting Line

Back To Top