skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luz Casal – Morna

H μεγάλη Ισπανίδα ντίβα επιστρέφει με νέο δισκογραφικό υλικό!

Τίτλος τραγουδιού: “Morna”

Καλλιτέχνης: Luz Casal

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Que corra el aire”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

H Luz Casal, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, επιστρέφει με νέο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα με τίτλο “Que Corra el Aire”. Από αυτό το εγχείρημα, μας έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα του δείγματα όπως το ομότιτλο τραγούδι αλλά και τα singles, “Miénteme al oído” και “Lucas”.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου της, η Luz Casal, μας χαρίζει άλλο ένα τραγούδι από τον ίδιο δίσκο με τίτλο “Morna”. Ακόμα και ο τίτλος του τραγουδιού είναι μια σαφής αναφορά στο ομώνυμο, μουσικό είδος και χορό που κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήριο -τόπο καταγωγής της μεγάλης Cesaria Evora– και ο “βελούδινος” ρυθμός του, “ενώνεται” με την κομψότητα της ερμηνείας της Casal με αποτέλεσμα ένα σαγηνευτικό τραγούδι που μπορεί να καθηλώσει τον ακροατή.

Η Luz Casal, είναι μία πρέσβειρα της δύναμης της ανθρώπινης ψυχής και του Ισπανικού πολιτισμού, η διασημότερη εκπρόσωπος της μουσικής σκηνής της πατρίδας της, παγκοσμίως, η σύγχρονη Ευρωπαία ντίβα με τα 24 συνολικά albums και τα εκατομμύρια πωλήσεις.

Το album ακολουθεί το “Almas gemelas” του 2013 και το αφιερωματικό album στη Γαλλίδα τραγουδίστρια Dalida, “Luz Casal chante Dalida, A mi manera”, που κυκλοφόρησε μόνο στην Γαλλία το 2017.

Luz Casal - Morna

Back To Top