skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lydia Ainsworth – Into The Blue

Με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αναμένουμε τον νέο δίσκο…

Τίτλος τραγουδιού“Into the Blue”

Καλλιτέχνης: Lydia Ainsworth

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “Darling of the Afterglow”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Την νέα της δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει η Καναδή συνθέτης και τραγουδίστρια, Lydia Ainsworth. Ο πειραματικός ήχος σε συνδυασμό με τα electro ηχοχρώματα είναι δύο από τα στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στο είδος της. Ο follow-up δίσκος του 2014, “Right from Real”, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά της μουσικής βιομηχανίας. “Darling of the Afterglow” προσφωνεί το δεύτερο κατά σειρά album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου από την Bella Union.

Μαζί με την προ-παραγγελία του album στις 10 Ιανουαρίου είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και το lead single αυτού, με τίτλο “The Road”, ενώ χωρίς να αφήσει τον καιρό να περάσει κυκλοφόρησε και το δεύτερο κατά σειρά single, με τίτλο “Afterglow”.

Στο ίδιο lounge ύφος, η Ainsworth κυκλοφορεί, λίγες ημέρες πριν την επίσημη άφιξη του “Right from Real”, ακόμα ένα τραγούδι. “Into the Blue” ερμηνεύει με την αισθαντική κατά τα άλλα φωνή της και μας μαγεύει μέσα από μία ατμοσφαιρική σύνθεση. Μόνο θετικές κριτικές προμηνύει ο επερχόμενος δίσκος της, στον οποίο περιλαμβάνεται και μία μοναδική διασκευή πάνω στο “Wicked Game” του Chris Isaak.

Lydia Ainsworth - Into The Blue

Back To Top