skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lynyrd Skynyrd – Last Of The Street Survivors

Οι Lynyrd Skynyrd πραγματοποιούν το μεγάλο τους comeback με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Last of the Street Survivors”!

Τίτλος τραγουδιού: “Last Of The Street Survivors”

Καλλιτέχνης: Lynyrd Skynyrd

Μουσική/Στίχοι: Gary Rossington, Johnny Van Zant, Ricky Medlocke, Tom Hambridge

Εταιρεία: Lynyrd Skynyrd

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Οι Lynyrd Skynyrd κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με το τραγούδι “Last of the Street Survivors”, ένα έργο από το κλασικό LP τους “Street Survivors” του 1977.

Τις τελευταίες ημέρες, οι Lynyrd Skynyrd είχαν δηλώσει πως “μαγειρεύουν” κάτι για τους fans τους. “Όπως υποσχεθήκαμε, εδώ είναι ένα μικρό δώρο από την οικογένειά των Skynyrd προς τη δική σας”, έγραψε η μπάντα σε συνοδευτικό μήνυμα. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό. Μείνετε ασφαλείς και ο Θεός να σας ευλογεί”.

Το “Last of the Street Survivors, το οποίο μοιράζεται τον τίτλο του με την περιοδεία της μπάντας, γράφτηκε από το ιδρυτικό μέλος τους, τον κιθαρίστα Gary Rossington μαζί με τον τραγουδιστή Johnny Van Zant, τον έτερο κιθαρίστα Ricky Medlocke και τον τραγουδοποιό Tom Hambridge, και αναπολούν την επιτυχημένη καριέρα τους αλλά και τους φίλους που έχασαν!

Η τελευταία κυκλοφορία των Skynyrd ήταν το 14ο studio album τους “Last of a Dyin’ Breed” το 2012. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η μπάντα είχε αποκαλύψει πως προετοιμάζεται για ένα 15ο (και ενδεχομένως τελευταίο) album.

Το τραγούδι διατίθεται για δωρεάν download μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος!

Lynyrd Skynyrd - Last Of The Street Survivors

Back To Top