skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mabel – Loneliest Time Of The Year

Η Mabel επανακυκλοφόρησε τη περσινή χριστουγεννιάτικη επιτυχία της “Loneliest Time Of The Year”!

Τίτλος τραγουδιού“Loneliest Time Of The Year

Καλλιτέχνης: Mabel

Μουσική / Στίχοι: KAMILLE, MNEK, Sillkey, Tré Jean-Marie, Mabel

Εταιρεία: UMG Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ένας χρόνος μετράει από τη κυκλοφορία του χριστουγεννιάτικου single “Loneliest Time Of The Year” και η νεαρή τραγουδίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να το επανακυκλοφορήσει, αυτή τη φορά σε ένα double-A-side single μαζί με το κλασικό “I’ll Be Home For Christmas” του Bing Crosby.

H επιτυχία του “Loneliest Time Of The Year” θεωρείται πλέον αναμφισβήτητη, ενώ χαρακτηρίζεται ως ένα μελλοντικό κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι εφάμιλλο του “Last Christmas” των Wham!, με τον τύπο να το περιγράφει ως ένα από τα καλυτέρα τραγούδια όλων των εποχών ή ως μια ωδή στην συναισθηματική φόρτιση των ημερών (Guardian και Sunday Times αντίστοιχα). Το τραγούδι έχει γραφτεί από την ίδια τη Mabel από κοινού με τους στενούς της συνεργάτες (τραγουδοποιούς – παραγωγούς) MNEK, Tre Jean-Marie, Nayla Nyassa και Camille Purcell. Στον ήχο του τραγουδιού συνδυάζονται αρμονικά τα R&B με τα γκόσπελ στοιχεία ενώ οι στίχοι μιλούν για τη θλίψη των ημερών για όσους ανθρώπους μένουν μόνοι τους αυτές τις γιορτινές μέρες το χρόνου.

Επιπλέον στο ίδιο single, η βραβευμένη με Brit Award καλλιτέχνης τραγουδά το διαχρονικό τραγούδι του 1945 “I’ll Be Home For Christmas” δίνοντάς του μία σύγχρονη και μίνιμαλ χροιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι

από τη πρώτη κυκλοφορία του “Loneliest Time Of The Year” μέχρι τώρα η χρονιά έχει αποδειχθεί εξαιρετική για τη καλλιτέχνιδα αφού εκτός από τη βράβευση της στα βρετανικά βραβεία, έχει ήδη σημειώσει ένα top 5 και δύο top 10 singles.

Έλενα Αλεξίου

Mabel – Loneliest Time Of The Year

Back To Top