skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld – At My Best

Μία νεανική συνεργασία ήρθε για να την απολαύσουμε!

Τίτλος τραγουδιού“At My Best”

Καλλιτέχνης: Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Ο 26χρονος Colson Baker ή αλλιώς Machine Gun Kelly, αφού μας έχει να αγωνιούμε για το επερχόμενο και τρίτο studio album του, ανά διαστήματα μας προσφέρει το κατιτίς του. Μετά τα singles “Young Man” σε συνεργασία με τον Chief Keef και το “Bad Things” που κυκλοφόρησε το 2016 σε συνεργασία με την Camila Cabello, ήρθε η ώρα για ακόμα μία σύμπραξη που ακούει στο όνομα Hailee Steinfeld. Η 20χρονη Steinfeld είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο της pop μουσικής σκηνής με έναν ολοκληρωμένο δίσκο στην πλάτη της, υπό τον τίτλο “Haiz” (2015).

Οι δύο νεαροί, άψογοι ο καθένας στο είδος τους, ήρθαν να μας προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στο single “At My Best”. Όπως και τα δύο προηγούμενα, έτσι και το συγκεκριμένο τραγούδι δεν περιλαμβάνεται σε κάποια ολοκληρωμένη δουλειά του MGK. Υποθέτουμε, όμως, πως θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους. Για ένα r&b – pop single μιλάμε αυτή την στιγμή, με την μελωδική φωνή της Steinfeld να δίνει ρυθμό στο τραγούδι και τον MGK να αφήνει το δικό του στίγμα μέσα από το r&b τμήμα του τραγουδιού.

Το να προχωράς στη ζωή σου, με το κεφάλι ψηλά και κάνοντας λάθη, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Μην το βάζεις κάτω! Αυτή είναι και η σημασία του “At My Best”.

Machine Gun Kelly ft. Hailee Steinfeld - At My Best

Back To Top