skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Macy Gray & the California Jet Club – The Disco Song

Ακούστε το νέο τραγούδι της Macy Gray με τους the California Jet Club “The Disco Song”

Τίτλος τραγουδιού“The Disco Song

Καλλιτέχνης: Macy Gray & the California Jet Club

Μουσική / Στίχοι: AAlex Kyhn, Jackson Jzapal, Thomas Lumpkins, Natalie Hinds, Billy Wes, Tamir Barzilay

Εταιρεία: Moonslice Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Macy Gray κάνει τη δισκογραφική της επιστροφή με το νέο της single “The Disco Song”. Αυτή η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία χρησιμεύει επίσης ως το ντεμπούτο της ως μέλος του νέου συνόλου της, Macy Gray & The California Jet Club, μια κολεκτίβα που αποτελείται από την ίδια, τον μπασίστα Alex Hyhn, τον ντράμερ Tamir Barzilay και τον keyboardist Milly Wes.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Alex Kyhn, Jackson Jzapal, Thomas Lumpkins, Natalie Hinds, Billy Wes και Tamir Barzilay. Παρόλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ολοκαληρωμένη δισκογραφική δουλειά από τους Macy Gray & The California Jet Club, το σχήμα έχει ήδη κυκλοφορήσει διάσπαρτα singles όπως το “Thinking of You” και πιο πρόσαφατα το “UNDONE” στο music video του οποίου πρωταγωνιστεί ο αδερφός της Ariana Grande, Frankie.

Κάνοντας ένα επιτυχημένο ντεμπούτο το 1999, με το album “On How Life Is”, το οποίο περιείχε τα singles: “I Try”, “Do Something”, “Still” και “Why Didn’t You Call Me”, η Gray συνέχισε την επιτυχημένη της solo δισκογραφία με πιο πρόσφατη δουλειά της να είναι το album Ruby” του 2018.

Macy Gray & the California Jet Club - The Disco Song

Back To Top