skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MAGIC! – Motions

Οι MAGIC! παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Motions”!

Τίτλος τραγουδιού“Motions”

Καλλιτέχνης: MAGIC!

Μουσική / Στίχοι: Nasri Atweh, Mark Pellizzer, Ben Spivak, Alex Tanas, Adam Messinger

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Expectations”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 7 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Εν αναμονή της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, οι MAGIC! μοιράζονται με το κοινό το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Motions”. Πρόκειται για μία mid-tempo, pop δημιουργία, που το νωχελικό της ύφος, ίσως σε ωθήσει στο “να πας” στο επόμενο τραγούδι. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Nasri Atweh, Mark Pellizzer, Ben Spivak, Alex Tanas και Adam Messinger, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών στις 30 Αυγούστου, μέσω της Sony Music Entertainment. Στα φωνητικά απολαμβάνουμε τον Nasri, ως front-man του boy-band, ενώ αισθητή κάνουν την παρουσία τους τα πλήκτρα από τον Pelli.

Το “Motions” ήρθε ως follow-up single του ομότιτλου με τον δίσκο τραγούδι,Expectations, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε απολαύσει και το πρώτο promotional single αυτού, “Darts in the Dark”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου έχει οριστεί η 7η Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε. Την παραγωγή του συνολικού εγχειρήματος έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας οι Adam Messinger, Ben Spivak, MAGIC! και Nasri Atweh.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι οι MAGIC! ξεκίνησαν την μουσική της πορεία το 2012 και μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές [“Don’t Kill the Magic” (2014) και “Primary Colours” (2016)].

MAGIC! - Motions

Back To Top