skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mahalia – Do Not Disturb

Ακούστε το νέο τραγούδι της Mahalia με τίτλο “Do Not Disturb”!

Τίτλος τραγουδιού: “Do Not Disturb”

Καλλιτέχνης: Mahalia

Μουσική / Στίχοι: Felix Joseph, Mahalia Burkmar, Jonny Lattimer, Alastair O’Donnell, Aston Rudi

Εταιρεία: Asylum Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Εν όψει της νέας της περιοδείας, η Mahalia μοιράστηκε μαζί μας το νέο της τραγούδι, “Do Not Disturb”. Η εύρυθμη, soulful δημιουργία συνυπογράφεται από τους Felix Joseph, Mahalia Burkmar, Jonny Lattimer, Alastair O’Donnell και Aston Rudi. Πρόκειται, λοιπόν, για ακόμα ένα ανεξάρτητο single της Βρετανίδας τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και ηθοποιού από το Birmingham. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε την 1η Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά την περιοδεία της Mahalia, αυτή θα λάβει χώρα στην Ευρώπη και θα ξεκινήσει περί τα μέσα του Απρίλη, φέροντας τον τίτλο “Do Not Disturb European Tour”. Τόσο στο τραγούδι “Do Not Disturb”, όσο και στα “Surprise Me” και “That’s Ok” η νεαρή ερμηνεύτρια συνεργάστηκε με τον χρόνιο παραγωγό της Felix Joseph.

Η Mahalia είναι ενεργή στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το 2012. Δεκάδες singles έχουν κυκλοφορήσει από τότε, ενώ στο ενεργητικό της έχει τρία EPs [“Head Space” (2012), “Never Change” (2015) και “Seasons” (2018)]. Το 2016 κυκλοφόρησε την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η οποία φέρει ως τίτλο “Diary Of Me” μέσω της Asylum Records. Συνολικά έντεκα τραγούδι συμπεριλήφθηκαν στο εν λόγω album, ενώ φαίνεται πως το κοινό πλέον είναι έτοιμο για το επόμενό της βήμα.

Εν αναμονή λοιπόν…

Mahalia – Do Not Disturb

Back To Top