skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mahmood – Eternantena

Ακούστε το νέο τραγούδι του Ιταλού τραγουδιστή, Mahmood, με τίτλο “Eternantena”!

Τίτλος τραγουδιού“Eternantena”

Καλλιτέχνης: Mahmood

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Ένα ολοκαίνουριο κι ανεξάρτητο single του κυκλοφόρησε ο Ιταλός τραγουδιστής, Mahmood, το οποίο έχει τίτλο “Eternantena”. Πρόκειται για μία νέα, synth-hip-hop δημιουργία, η οποία έκανε πρεμιέρα μέσω των ψηφιακών πλατφορμών στις 28 Μαρτίου. Το τραγούδι αυτό προέκυψε έπειτα από έμπνευση που έλαβε ο 27χρονος τραγουδιστής εν μέσω της καραντίνας, ενώ αποτέλεσε μία σπουδαία έκπληξη για το πιστό κοινό του.

Ο νεαρός τραγουδιστής παράλληλα με την κυκλοφορία του digital single, δήλωσε: “Αυτή η περίοδος μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε όλοι ενωμένοι για ένα στόχο. Κάθε μέρα διάβαζα τα μηνύματά σας, που είναι γεμάτα υποστήριξη και ενθάρρυνση και για να σας ευχαριστήσω αποφάσισα να σας δώσω ένα μικρό δώρο”. Με αυτά τα λόγια ο Mahmood επέλεξε να ευχαριστήσει, λοιπόν, τον κόσμο, ενώ πρόσθεσε: “Μερικές φορές είναι μόνο η σιωπή που μας κάνει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να γίνουμε”.

Το εν λόγω single κυκλοφόρησε ως follow-up του Rapide, ενώ συνοδεύτηκε από ένα λιτό, αλλά συνάμα εντυπωσιακό lyric video.

Mahmood - Eternantena

Back To Top