skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Major Lazer feat. Kes – Go Dung

Οι Major Lazer συνεργάζονται με τους Kes σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού“Go Dung”

Καλλιτέχνης: Major Lazer feat. Kes

Μουσική / Στίχοι: Kes

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Major Lazer συναντούν ένα άλλο συγκρότημα και ηχογραφούν ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι καταμεσής των Χριστουγέννων. Βέβαια στο  Trinidad and Tobago από όπου κατάγονται τα μέλη του soca συγκροτήματος των Kes, δεν γνωρίζουν από χειμώνα καθώς εκεί είναι πάντα καλοκαίρι, πράγμα που εξηγεί και τη διάθεση του τραγουδιού που έγραψαν οι ίδιοι.

Ο λόγος για το “Go Dung” για το οποίο τα δύο συγκροτήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν -όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω- μια άκρως χορευτική συνεργασία. Με reggae διάθεση και pop-fiendly στοιχεία οι Kes “μπερδεύουν” με τα electro-EDM στοιχεία των Lazer τη δημιουργία τους και το αποτέλεσμα υπόσχεται να μας ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά.

Το “Go Dung” κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single και είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά από κάθε γνωστό διαδικτυακό κατάστημα μουσικής αλλά και από streaming κονσόλες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό το τραγούδι αποτελεί προπομπό κάποιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον από κάποιο εκ των δύο συγκροτημάτων αλλά είναι αναμφισβήτητα μια δυνατή προσθήκη στις δισκογραφίες τους.

Major Lazer feat. Kes - Go Dung

Back To Top