skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Maluma – Rumba (Puro Oro Anthem)

Ο Maluma κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Rumba (Puro Oro Anthem)” για την “Ημέρα της Γης”!

Τίτλος τραγουδιού“Rumba (Puro Oro Anthem)

Καλλιτέχνης: Maluma

Μουσική / Στίχοι: Maluma, Édgar Barrera, Kevyn Cruz, Giencarlos Rivera, Jonathan Rivera

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2021

Art-Cover:

O Maluma εξέπληξε τους θαυμαστές του με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου reggaeton single που έχει τίτλο “Rumba (Puro Oro Anthem)”, το οποίο είναι σε συνεργασία με την Michelob Ultra Pure Gold και κυκλοφόρησε με σκοπό να γιορτάσει την Ημέρα της Γης (22 Απριλίου) αλλά και το πρώτο οργανικό lager της εταιρείας που παρασκευάστηκε με 100% ανανεώσιμο ηλεκτρισμό από ηλιακή ενέργεια.

“Έχω συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο, αλλά ποτέ άλλοτε με ένα αστέρι που κυριολεκτικά είναι έξω από αυτόν τον κόσμο”, δήλωσε ο Maluma σε επίσημη δήλωση σχετικά με την μπύρα. «Διασκέδασα πολύ στη συνεργασία μου με την Michelob Ultra Pure Gold, ηχογραφώντας αυτόν τον ύμνο και μου αρέσει ότι υποστηρίζει τη βιωσιμότητα, το οποίο είναι ένα τεράστιο πάθος μου. Ελπίζω πραγματικά ο κόσμος να απολαύσει το «Rumba (Puro Oro Anthem)» και να γιορτάσει μαζί μας με καθαρό χρυσό στο χέρι”.

Για να γιορτάσει περαιτέρω με τους θαυμαστές, η μάρκα μπύρας και ο κολομβιανός καλλιτέχνης θα χαρίσουν χρυσές δίσκους βινυλίου του “Rumba (Puro Oro Anthem)” περιορισμένης έκδοσης σε θαυμαστές 21 ετών και άνω μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής τους.

Maluma - Rumba (Puro Oro Anthem)

Back To Top