skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Maluma – Vamo’ a Gozárnola

Ο Maluma παρουσιάζει ένα ακόμα νέο του τραγούδι με τίτλο “Vamo’ a Gozárnola”!

Τίτλος τραγουδιού: “Vamo’ a Gozárnola

Καλλιτέχνης: Maluma

Μουσική / Στίχοι: Maluma, Bryan Lezcano Chaverra, Edge, Kevyn Cruz Moreno, Mavig, René Cano

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι από τον Κολομβιανό super-star, Maluma, κυκλοφόρησε μέσα από τις απανταχού πλατφόρμες streaming και download, με τίτλο “Vamo’ a Gozárnola”.

To τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στην playlist#openupplaylist ενώ τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι Edge, Bull Nene, Keityn, Kevin ADG, Chan El Genio, Mavig σε συνεργασία με τον ίδιο τον Maluma.

Το“Vamo’ a Gozárnola”, ακολουθεί την κυκλοφορία του solo single του Rumba (Puro Oro Anthem)”, που κυκλοφόρησε με σκοπό να γιορτάσει την Ημέρα της Γης (22 Απριλίου) αλλά και το πρώτο οργανικό lager της εταιρείας The Sun που παρασκευάστηκε με 100% ανανεώσιμο ηλεκτρισμό από ηλιακή ενέργεια. Προηγήθηκαν διάφορες συνεργασίες του με διάφορους καλλιτέχνες όπως: Manuel Turizo (“Amor En Coma”), Piso 21 (“Más de la una”), Pipe Bueno (“Tequila”), Beéle, Rauw Alejandro, Darell, Dj Luian & Mambo Kingz (“Aloha”), Wisin, Myke Towers feat. Anitta, Los Legendarios (“Mi Niña (Remix)”). 

H τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά είναι το “#7DJ (7 Días en Jamaica)” που κυκλοφόρησε στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς.

Maluma - Vamo' a Gozárnola

Back To Top