skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mandy Moore – How Could This Be Christmas?

Η Mandy Moore στο χριστουγεννιάτικο single της, “How Could This Be Christmas?”

Τίτλος τραγουδιού: “How Could This Be Christmas?”

Καλλιτέχνης: Mandy Moore

Μουσική / Στίχοι: Mandy Moore, Mike Viola, Taylor Goldsmith

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Καθώς απέχουμε κάτι παραπάνω από ένα μήνα ως τα Χριστούγεννα, ολοένα και περισσότερα, σχετικά singles κάνουν την εμφάνισή τους από καλλιτέχνης διεθνούς φήμης. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κι ηθοποιός, Mandy Moore, παρουσίασε το μελωδικό, χριστουγεννιάτικο anthem της, “How Could This Be Christmas?” Βασισμένο στον ήχο των κρουστών, αλλά και των synths, το τραγούδι αποτελεί μία “ζεστή” δημιουργία, όπου τα φωνητικά της Moore εναρμονίζονται πλήρως με το γιορτινό αυτό κλίμα.

Μαζί με το τραγούδι, το φως της δημοσιότητας είδε και το lyric video αυτού, όπου παρακολουθούμε την απαστράπτουσα Moore μέσα από φωτογραφικό υλικό να συνοδεύεται από τους στίχους του τραγουδιού. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε την ίδια και τον σύζυγό της, Taylor Goldsmith, ενώ στην παραγωγή του εργάστηκε ο Mike Viola.

Με αφορμή το νέο αυτό single, αξίζει να αναφερθούμε στην μουσική καριέρα της Mandy Moore, η οποία ξεκίνησε το 1999 με το “πλατινένιο” τραγούδι “Candy”. Επτά, ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές περιλαμβάνονται στο ενεργητικό της, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 και φέρει ως τίτλο “Silver Landings”.

Mandy Moore - How Could This Be Christmas?

Back To Top