skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måneskin – MammaMia

Οι Måneskin επανέρχονται με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “MammaMia”

Τίτλος τραγουδιού: “MammaMia

Καλλιτέχνης: Måneskin

Μουσική / Στίχοι: Damiano David, Victoria De Angelis, Ethan Torchio, Thomas Raggi

Εταιρεία: Epic/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Με το ένθερμο κοινό τους να βρίσκεται σε απόλυτο “παραλήρημα” έπειτα από τη μεγαλειώδη νίκη τους στον φετινό, ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision, με το τραγούδι “Zitti e buoni”, οι Ιταλοί ροκάδες Måneskin απασχολούν ασταμάτητα τα μουσικά δρώμενα κι αυτή τη φορά παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι. Πρόσφατα, μαλιστα, κατάφεραν να κεντρίζουν τα βλέμματα όλων με τη γυμνή τους φωτογράφηση, ωστόσο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν μόνο η αρχή για την επερχόμενη τους επιτυχία.

Έπειτα από την κυκλοφορία της αψογης συνεργασίας του συγκροτήματος με τον “Νονό της punk” Iggy Pop, ο Damiano David -frontman του group- κι η μουσική του παρέα, που απαρτίζεται από τους Victoria de Angelis, Ethan Torchio και Thomas Raggi, παρουσίασαν το single “Mammamia”. Χωρίς να ξεφεύγει από το γνώριμο, μουσικό ύφος του συγκροτήματος, το τραγούδι αποτελεί μια άκρως δυναμική, glam rock δημιουργία, για χάρη της οποίας μάλιστα οι αγαπημένοι μας Ιταλοί δημοσίευσαν ένα video στον λογαριασμό τους στο Facebook μια ημέρα νωρίτερα από την πρεμιέρα με τον Damiano να γράφει πάνω του τον τίτλο του τραγουδιού.

Πρόκειται για το πρώτο δείγμα νέας μουσικής

που λαμβάνουμε από το συγκρότημα μετά από την κυκλοφορία του δεύτερου studio album τους με τίτλο “Teatro d’ira: Vol. I” και όλοι οι fans είναι σε αναμονή για κάποια ανακοίνωση μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς… ίσως του “Teatro d’ira: Vol. II”?… we’ll see!

Οι στίχοι μιλάνε για τη άποψη που δημιουργούν οι άνθρωποι για τη συμπεριφορά σου, ενώ οι προθέσεις και οι σκέψεις σου είναι εντελώς διαφορετικές. Για το track, η μπάντα μας δείχνει για πρώτη φορά μια ειρωνική της πλευρά.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin - MammaMia

Back To Top