skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Måns Zelmerlöw – We Can Be The Rulers

Måns Zelmerlöw κυκλοφόρησε το νέο του single “We Can Be The Rulers“, ένα τραγούδι – tribute για την Σουηδή κολυμβήτρια Sarah Sjöströms.

Τίτλος τραγουδιού: “We Can Be The Rulers

ΚαλλιτέχνηςMåns Zelmerlöw

Μουσική / Στίχοι: Måns Zelmerlöw/Paddy Dalton/Moh Denebi

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 24 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

O Σουηδός τραγουδιστής και νικητής του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision Måns Zelmerlöw, τον τελευταίο καιρό, περιοδεύει σε διάφορες πόλεις της χώρας του. Πριν από ένα μήνα, ο νεαρός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το γαλλικό single του, με τίτλο “Rien Que Nous Deux”, το οποίο φυσικά είναι και διαθέσιμο στην Αγγλική του εκδοχήHanging On To Nothing”.

Μετά από λίγο καιρό, ο Måns Zelmerlöw επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single του, το οποίο λέγεται “We Can Be The Rulers”. Το εν λόγω τραγούδι είναι ένα tribute στη Σουηδή κολυμβήτρια Sarah Sjöström για να τιμήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FINA, που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Το “We Can Be The Rulers” είναι ένα up – tempo pop τραγούδι, το οποίο θυμίζει έντονα τις επιτυχίες που έχουν χαρίσει οι The Chainsmokers.

Οι στίχοι του τραγουδιού, που συνυπογράφουν οι Måns Zelmerlöw , Paddy Dalton & Moh Denebi, περιγράφει τόσο τις διακρίσεις, όσο και τις αναποδιές που συνάντησε η Sarah κατά τη διάρκεια της –μέχρι τώρα – καριέρας της. Ο Måns, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, χαρακτήρισε την Sarah ως η μεγαλύτερη αθλήτρια της χώρας του και ήθελε να τη βοηθήσει με την κίνησή του αυτή.

Η Sarah Sjöström δεν ήξερε πως αλλιώς να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του και έτσι του αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε. Με τις νίκες που σημείωσε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, η Sarah είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που απέσπασε 4 χρυσά μετάλλια σε ένα γεγονός. Σημειωτέον, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται, καθώς στις αρχές του 2017 είχαν αναλάβει ένα project, με στόχο την ευαισθητοποίηση και βελτίωση δεξιοτήτων κολύμβησης στη Σουηδία.

Måns Zelmerlöw - We Can Be The Rulers

Back To Top