skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Manuel Turizo – Triste

Ο Κολομβιανός star, Manuel Turizo, κυκλοφόρησε το “Triste” από το ολοκαίνουριο LP του!

Τίτλος τραγουδιού: “Triste”

Καλλιτέχνης: Manuel Turizo

Μουσική/Στίχοι: Jhon Alejandro Camacho Calderon, Jorge Alberto Erazo “Jorge Milliano”, Juan Diego Medina Vélez, Julián Turizo Zapata, Manuel Turizo, Miguel Andres Martinez Perea

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: “2000”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Το “2000”, το νέο studio album του Κολομβιανού super star Manuel Turizo με πάνω από 2 δις streams, κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου μέσω της Sony Music Latin.

Ο δίσκος περιέχει την παγκόσμια επιτυχία “La Bachata”, η οποία έχει ξεπεράσει επίσης το 1 δις streams, έχει αναδειχθεί “χρυσή” στην Ιταλία, έφτασε στο Top 5 των παγκόσμιων charts του Spotify και της Apple Music και έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. χρήσειςστο TikTok. Το τραγούδι μπήκε επίσης στο Billboard’s Hot 100 για 21 εβδομάδες, στο Global 200 για 33 εβδομάδες, στο Hot Latin Songs για 34 εβδομάδες.

Ανάμεσα στα 15 τραγούδια που απαρτίζουν το album, που συνέγραψε ο ίδιος ο Turizo και σε παραγωγή μαζί με τους Slow Mike, Jorge Emiliano, Nico Cotton, Edgar Barrera, Julián Turizo και άλλους, βρίσκουμε επίσης το τραγούδι “Triste”, ένα latin pop τραγούδι που κλείνει το μάτι στην R&B, χωρίς να παρεκκλίνει από το γνώριμο ύφος του καλλιτέχνη. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Jhon Alejandro Camacho Calderon, Jorge Alberto Erazo “Jorge Milliano”, Juan Diego Medina Vélez, Julián Turizo Zapata, Manuel Turizo και Miguel Andres Martinez Perea.

Manuel Turizo - Triste

Back To Top