skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marco Mengoni – Ma stasera

Ο Marco Mengoni επέστρεψε με το ολοκαίνουριο τραγούδι “Ma Stasera” σε παραγωγή του Purple Disco Machine

Τίτλος τραγουδιού“Ma stasera”

Καλλιτέχνης: Marco Mengoni

Μουσική / Στίχοι: Davide Petrella, Francesco Catitti, Federica Abbate

Εταιρεία: Epic/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Το νέο single του Marco Mengoni τιτλοφορείται «Ma Stasera» και σηματοδοτεί την επιστροφή του δύο χρόνια μετά την τελευταία του ηχογράφηση.

Το “Ma Stasera” είναι ένα νέο μουσικό ταξίδι στους ήχους της disco-funk και της electro της δεκαετίας του ’80 που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Οι στίχοι γράφτηκαν από τον ίδιο τον Marco με τον Davide Petrella και η μουσική από τους F. Catitti, F. Abbate, D. Petrella. Οι στίχοι φωτογραφίζουν μια αληθινή ανθρώπινη σχέση, περίπλοκη, γεμάτη αντιφάσεις, με τους στίχους που ακολουθούν ο ένας τον άλλον σαν σε αντίθεση μεταξύ τους για να διηγηθούν αυτή την πολυπλοκότητα.

Για να παρουσιάσει αυτό το comeback, δύο χρόνια μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του “Atlantico”, ο Mengoni επέλεξε για άλλη μια φορά μια ασυνήθιστη ιστορία, για την παραγωγή του οποίου, συνεργάστηκε με τον πολυπλατινένιο DJ και παραγωγό Tino Piontek (γνωστό και ως Purple Disco Machine).

Μαζί με την κυκλοφορία του “Ma stasera”, o Marco ανακοίνωσε και μια ολοκαίνουρια καλοκαιρινή περιοδεία που θα λάβει σε διάφορες πόλεις της γενέτειράς του, της Ιταλίας.

Marco Mengoni - Ma stasera

Back To Top