skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marco Mengoni – Tutti I Miei Ricordi

Ακούστε το νέο single του Marco Mengoni με τίτλο “Tutti I Miei Ricordi”!

Τίτλος τραγουδιού“Tutti I Miei Ricordi

Καλλιτέχνης: Marco Mengoni

Μουσική/Στίχοι: Alessandro La Cava, Dario Faini, Marco Mengoni, Roberto Casalino

Εταιρεία: Epic Records, Universal Music

Από το LP: “Materia (Pelle)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Το νέο single του Marco Mengoni “Tutti I Miei Ricordi” κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, εν αναμονή του “Materia (Pelle)”.

Το “Materia (Terra)” μεταμορφώνεται, στην εξέλιξή του (Pelle), και συγκεκριμένα μέσα από το νέο single του Marco Mengoni, “Tutti I Miei Ricordi”. Το single που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, προβλέπει ότι το έργο θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου και φέρει την υπογραφή των Marco Mengoni, Alessandro La Cava, Roberto Casalino και Dario Faini, ο οποίος συλλέγει επίσης τον ρόλο του παραγωγού με τα αρχικά DRD. Η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται μουσικά, δύο ταλέντα που κατακτούν την ιταλική pop χάρη στις μουσικές τους αποχρώσεις. Η παραγωγή φέρνει τον γεννημένο στο Viterbo τραγουδιστή στον κόσμο του clubbing για πρώτη φορά, συνοδευόμενο από έγχορδα και απροσδόκητα στοιχεία όπως τα κρουστά σώματος.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Materia (Terra)”, ενός από τα πιο δημοφιλή albums την τελευταία χρονιά της ιταλικής pop, ο Marco Mengoni αποφάσισε να προσθέσει ένα κεφάλαιο σε αυτό το βιβλίο, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία στις 7 Οκτωβρίου του έργου: “Materia (Pelle)”. Το “Tutti i miei ricordi” είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, μια επίγνωση του παρελθόντος του Mengoni, ο οποίος αφηγείται με

λύπη τι είχε να αντιμετωπίσει, όπως όταν τραγουδάει: “Forse io ho troppi strappi ancora da coprire, forse io sto per tornare al punto di partenza”.

Marco Mengoni - Tutti I Miei Ricordi

Back To Top