skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mariana Daris – Angeli (from “Vis a Vis: El Oasis” O.S.T.)

Ακούστε το “Angeli” από την Mariana Daris, το οποίο απολαύσαμε κατά τη διάρκεια μίας από τις πιο “τραγικές” σκηνές της νέας σεζόν του “Vis a Vis: El Oasis”!

Τίτλος τραγουδιού: “Angeli”

Καλλιτέχνης: Mariana Daris

Μουσική / Στίχοι: Andrea Buttignon, Mariana Ciaccia

Εταιρεία: Berlin Production Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Την πρωτοεμφανιζόμενη κι ανερχόμενη Ιταλίδα τραγουδίστρια, Mariana Daris, μάς δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσα από τη σειρά “Vis a Vis”. Για χάρη, λοιπόν, της νέας σεζόν της σειράς, “El Oasis”, που πρόσφατα έγινε διαθέσιμη για προβολή μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix, η Daris ερμήνευσε το τραγούδι “Angeli”. Πρόκειται για μία εμβληματική μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Andrea Buttignon και Mariana Ciaccia.

Τα μελωδικά synths δίνουν τον ρυθμό στο τραγούδι, ενώ τα “καθαρά” και δυναμικά φωνητικά της Daris δημιουργούν μία “εκρηκτική” ατμόσφαιρα. Το “Angeli”, λοιπόν, έδωσε την κατάλληλη δυναμική σε μία από τις πιο συνταρακτικές σκηνές του νέου κύκλου της σειράς.

Η Mariana Daris ξεχώρισε για το ταλέντο της από την ηλικία των επτά ετών, όταν έγραψε τα πρώτα της τραγούδια. Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας κυκλοφόρησε το single της “Angels”, το οποίο σήμερα ακούγεται στα ιταλικά μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών. Το τραγούδι μιλάει για τη βία ενάντια των γυναικών, αλλά και για το πόσο ευάλωτες μπορεί να γίνουν.

Mariana Daris - Angeli (from “Vis a Vis: El Oasis” O.S.T.)

Back To Top