skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marianas Trench – Rhythm Of Your Heart

Οι Marianas Trench παρουσιάζουν το single “Rhythm Of Your Heart”!

Τίτλος τραγουδιού“Rhythm Of Your Heart”

Καλλιτέχνης: Marianas Trench

Μουσική / Στίχοι: Josh Ramsay

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Για όσους δεν τους γνωρίζουν ήδη, οι Marianas Trench είναι ένα καναδικό pop-punk συγκρότημα από το Βανκούβερ, το οποίο δημιουργήθηκε το 2001. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Josh Ramsay (τραγουδιστής, κιθαρίστας, πιανίστας, τραγουδοποιός και περιστασιακός drummer), Matt Webb (κιθαρίστας, τραγουδιστής), Mike Ayley (μπασίστας, κιθαρίστας και τραγουδοποιός) και Ian Casselman (drummer, κρουστά και φωνητικά). Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερα studio albums με πιο πρόσφατο το “Astoria”, που κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου 2015.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα λόγος για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά, το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο, ανεξάρτητο single που φέρει τον τίτλο “Rhythm Of Your Heart”. H μουσική και οι στίχοι του είναι προσωπική εργασία του frintman τους, Josh Ramsay όπως και η παραγωγή του, την οποία συνυπογράφει με τον Dave Ogilvie.

Με το τραγούδι αυτό εξερευνούν τον χώρο της disco μουσικής που θυμίζει έντονα επιτυχίες της δεκαετίας του 80. Αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από το artcover του single αλλά και από συνοδευτικό του lyric-video που παρουσιάζει τους στίχους του τραγουδιού μέσα από τα “χοντροκομμένα” γραφικά ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού της δεκαετίας εκείνης!

Marianas Trench - Rhythm Of Your Heart

Back To Top