skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marie Fredriksson – Sea of Love

Μία ωδή στην αγάπη αποτελεί το τελευταίο single της Marie Fredriksson, με τίτλο “Sea of Love”, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά το θάνατό της!

Τίτλος τραγουδιού: “Sea of Love”

Καλλιτέχνης: Marie Fredriksson

Μουσική / Στίχοι: Mikael Bolyos

Εταιρεία: Amelia Music AB

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της εμβληματικής Marie Fredriksson, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο παγκόσμιο κοινό μέσω των Roxette. Η φωνή των “The Look”, “Listen to Your Heart”, “It Must Have Been Love” και “Joyride” μεταξύ άλλων άφησε μία μεγάλη, μουσική παρακαταθήκη και τη δική της “πινελιά” στην ιστορία της pop rock μουσικής.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση του θανάτου της, το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος τραγούδι, με τίτλο “Sea of Love”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο Mikael Bolyos. Τα αιθέρια και σταθερά φωνητικά της Fredriksson υπενθυμίζουν το μεγαλείο της μουσικής αυτής περσόνας και μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο βυθισμένο στα άδυτα της αγάπης.

Σε σχετική λεζάντα σε ανάρτηση της κυκλοφορίας του τραγουδιού στα social media γράφτηκε: “Σήμερα, ένας χρόνος πέρασε που η Marie μάς άφησε, έπειτα από τη μακρά αρρώστια της. Προς τιμή της Marie, η οικογένειά της ήθελε να κυκλοφορήσει το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε η Marie”.

Marie Fredriksson – Sea of Love

Back To Top