skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MARINA – Superstar

Η Marina παρουσιάζει ένα ακόμα νέο τραγούδι και προαναγγέλλει το νέο της album!

Τίτλος τραγουδιού: “Superstar”

Καλλιτέχνης: MARINA

Μουσική / Στίχοι: Ryan Rabin, Ryan McMahon, Ben Berger, MARINA

Εταιρεία: Atlantic Records/Warner Music

Από το LP: “Love + Fear”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Marina, (πρώην Marina and the Diamonds), επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τελευταίο της album με τίτλο “FROOT” την άνοιξη του 2015 και μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων περίπου χρόνων, άρχισε να δουλεύει σε νέο solo υλικό. Εν τω μεταξύ ηχογράφησε και δύο συνεργασίες με τους Clean Bandit, το “Disconnect” και πιο πρόσφατα το “Baby”. Ωστόσο πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το single της με τίτλο “Handmade Heaven” και τώρα επανέρχεται με το “Superstar” το οποίο προαναγγέλλει και το επόμενο album της με τίτλο “Love + Fear”.

Το «Love + Fear» θα είναι μία διπλή συλλογή της οποία το κάθε μέρος θα αποτελείται από 8 τραγούδια. H ίδια εξήγησε σχετικά με το concept αυτό: “Είναι τόσο διαφορετικές σε τόνο. Είναι δύσκολο να πω. Ήθελα να τις φτιάξω εξίσου δυνατές. Απλώς εξαρτάται από τη διάθεση στην οποία βρίσκεστε. Το «FEAR» είναι πιο uptempo. Το “LOVE” έχει μια ελαφρύτερη ενέργεια”.

Τους στίχους και τη μουσική του “Superstar” υπογράφει η ίδια η Marina σε συνεργασία με τους Ryan Rabin, Ryan McMahon και Ben Berger που αποτελούν την ομάδα παραγωγής Captain Cuts με έδρα το Los Angeles.

MARINA - Superstar

Back To Top