skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mario Frangoulis – When I Fall in Love ❤️

Ο Μάριος Φραγκούλης κυκλοφορεί το νέο του single, τη διασκευή του στο κλασσικό “When I Fall in Love” για καλό σκοπό!

Τίτλος τραγουδιού“When I Fall in Love”

Καλλιτέχνης: Mario Frangoulis

Μουσική / Στίχοι: Victor Young, Edward Heyman

Πρώτη Εκτέλεση: Jeri Southern (1952)

Εταιρεία: Blue Ark Productions Ltd.

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο διεθνής τενόρος Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει το νέο του single και στέλνει μήνυμα αγάπης σε όλες τις γωνιές του κόσμου, με τη διασκευή του σπουδαίου αμερικανικού κλασικού «When I Fall in Love», των Victor Young και Edward Heyman και ενορχήστρωση του Martin Williams.

Οι στίχοι αυτού του διαχρονικού κλασικού αντηχούν στο πέρασμα του χρόνου πιο αληθινοί από ποτέ μέχρι σήμερα, οπότε όταν ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές μας. Αυτό το νέο single έρχεται λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του 21ου album του Φραγκούλη «Blue Skies – An American Songbook» που περιλαμβάνει 20 κλασικά έργα που παρουσιάζει με την Big Band Orchestra του. Η συνοδευτική ταινίας της συναυλίας από το album γυρίστηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Ακρόπολη και θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αυτή η νέα διασκευή αποτελεί μέρος των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του Φραγκούλη για την ευαισθητοποίηση, την εκπαίδευση και την υποστήριξη των νέων ως Διεθνής Πρέσβης του Horatio Alger Association of Distinguished Americans, έναν οργανισμό που παρέχει υποτροφίες με βάση τις ανάγκες των φοιτητών που διαπρέπουν παρά τις αντιξοότητες που βιώνουν.

«Τελικά, πιστεύω ότι η ζωή και ο σκοπός μας πρέπει να είναι η διατήρηση του καλού σε αυτόν τον κόσμο, η προσπάθεια για ειρήνη και συμπόνια και αυτό μέσω της μουσικής και της αθάνατης δέσμευσης στην αγάπη. Πάνω από όλα, θέλω να με θυμούνται ως άνθρωπο που έκανε το χρέος του για να κάνει αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος». – Μάριο Φραγκούλης

Mario Frangoulis - When I Fall in Love ❤️

Back To Top