skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Maroon 5 – Wait

Οι Maroon 5 μας παρουσιάζουν ένα ακόμα τραγούδι από το νέο τους δίσκο!

Τίτλος τραγουδιού: “Wait”

Καλλιτέχνης: Maroon 5

Μουσική / Στίχοι: Adam Levine, John Ryan, Jacob Kasher Hindlin, Ammar Malik

Από το album: “Red Pill Blues” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί το έκτο studio album των Maroon 5, “Red Pill Blues” να είναι μόλις μια ανάσα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά αυτό δεν σταματάει το συγκρότημα του Adam Levine που συνεχίζει να κυκλοφορεί μεμονωμένα τραγούδια από το τελικό tracklist του. Το πιο πρόσφατο τραγούδι που μας παρουσιάζουν είναι το “Wait”, που έγινε διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής.

Οι στίχοι του τραγουδιού μαρτυρούν ένα βαθύ παρακαλετό του ερμηνευτή προς την μεγάλη του αγάπη. Ο Levine προσπαθεί να φέρει πίσω το κορίτσι του με το οποίο χώρισε, με κάθε κόστος. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι: Adam Levine, John Ryan, Jacob Kasher Hindlin και Ammar Malik.

Οι Maroon 5 ξεκινώντας ακριβώς πριν από ένα χρόνο μας παρουσίασαν το πρώτο δείγμα του δίσκου που δεν ήταν άλλο από το -τότε “stand-alone-single”- “Don’t Wanna Know” με τη συμμετοχή του rapper, Kendrick Lamar. Ακολούθησαν τα: “Cold (feat. Future),  το πρώτο επίσημο single του δίσκου, What Lovers Do (feat. SZA), Help Me Out (feat. Julia Michaels), Whiskey (feat. ASAP Rocky), δίνοντας πλέον στο κοινό τους το μισό από το συνολικό tracklist της US Deluxe edition. Η αναμονή σταματάει στις 3 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ο δίσκος αυτός!

Maroon 5 - Wait

Back To Top