skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mary J. Blige – Hourglass (from the Amazon Original Documentary: “Mary J. Blige’s My Life”)

Με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ “Mary J. Blige’s My Life”, η “Βασίλισσα της Hip Hop Soul” παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Hourglass”!

Τίτλος τραγουδιού“Hourglass”

Καλλιτέχνης: Mary J. Blige

Μουσική / Στίχοι: Mary J. Blige, RØMANS

Εταιρεία: Amazon Original

Από το O.S.T.: “Mary J. Blige’s My Life”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Η βραβευμένη με εννέα Grammy, τέσσερα AMA Awards, δώδεκα Billboard Awards και ουκ ολίγες επιπλέον διακρίσεις, η “Βασίλισσα της Hip Hop Soul”, Mary J. Blige γιορτάζει τα είκοσι και πλέον χρόνια καριέρας της με ένα ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα μέσω του Amazon Prime! Στο στόχαστρο της Vanessa Roth, που ανέλαβε την σκηνοθεσία του, μπήκε ένας από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της τραγουδίστριας, το δεύτερο studio album της, “My Life”.

Το εν λόγω album, που κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου του 1994 και της απέφερε τρεις “πλατίνες”, παραμένει ως σήμερα το πιο προσωπικό και πιο ωμό εγχείρημα της Blige, με το κοινό να το ακούει ασταμάτητα. Για την ιστορία, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η θεματική του δίσκου βασίζεται στις εμπειρίες της μέσα σε μία κακοποιητική σχέση, τις δυσκολίες με τους εθισμούς και πολλά άλλα που ταλάνισαν την καλλιτέχνιδα εκείνη την περίοδο. Σημαντική ωστόσο ήταν η συμβολή του συγκεκριμένου δίσκου στη διαμόρφωση της hip hop και soul σκηνής και την αλλαγή της όπως την ξέραμε μέχρι τότε.

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, “Mary J. Blige’s My Life”, που έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου, το φως της δημοσιότητας είδε το τραγούδι

“Hourglass”. Ένα τραγούδι που μιλάει για τις προσωπικές μάχες, τον χρόνο που χάνεται, αλλά και που μπορούμε να κερδίσουμε πίσω μιλάει το τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με του RØMANS.

Mary J. Blige - Hourglass (from the Amazon Original Documentary: Mary J. Blige's My Life)

Back To Top