skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mary J Blige – Mighty River (“Mudbound O.S.T.”)

Η Mary J Blige πρωταγωνιστεί και τραγουδά στο soundtrack της ταινίας “Mudbound”!

Τίτλος τραγουδιού“Mighty River”

Καλλιτέχνης: Mary J Blige

Μουσική / Στίχοι: Raphael Saadiq, Taura Stinson, Mary J Blige

Από το album“Mudbound O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η βασίλισσα της soul και του Hip Hop, Mary J. Blige, ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιόλογες προσθήκες στο cast της δραματικής ταινίας του Netflix, “Mudbound» στο ρόλο της «Florence Jackson» -η οποία θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ακόμα και για ένα βραβείο Oscar ανάμεσα σε άλλες μεγάλες ηθοποιούς-. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Garrett Hedlund, Carey Mulligan, Rob Morgan, Jason Mitchell, Jason Clarke, Kelvin Harrison Jr. κ.α. Την ταινία σκηνοθέτησε η Dee Rees και ακολουθεί την ιστορία δύο αντρών -ενός λευκού και ενός αφροαμερικάνου- στην περιοχή του φυλετικά-διαχωρισμένου, Mississippi λίγο μετά από τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εκτός όμως από το υποκριτικό της ταλέντο, η Blige συμμετέχει στην ταινία και με αυτό για το οποίο είναι ήδη γνωστή… το τραγούδι. Το «Mighty River» είναι ένα από τα τραγούδια του soundtrack που δημιουργήθηκε μαζί με τον καταξιωμένο τραγουδιστή/τραγουδοποιό Raphael Saadiq και την Taura Stinson και αποτελεί ένα από τα 30 συνολικά “διαμάντια” που απαρτίζουν το συνολικό soundtrack.

Τα περισσότερα από αυτά είναι ορχηστρικά tracks που έγραψε ο ανερχόμενος συνθέτης Tamar-kali ενώ στο tracklist εμφανίζονται συμπληρωματικά τα ονόματα των: Odetta (στο τραγούδι “Glory Glory”) και των The Ek-Stompers (σε τρία ακόμα τραγούδια).

Mary J Blige - Mighty River

Back To Top