skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mary J. Blige – U + Me (Love Lesson)

Ένα διαζύγιο μπορεί να επαναφέρει τον πραγματικό σου εαυτό…

Τίτλος τραγουδιού: “U + Me (Love Lesson)”

Καλλιτέχνης: Mary J. Blige

Μουσική / Στίχοι: Mary J. Blige, David D. Brown, Charles Hinshaw, Brandon Hodge

Από το album“Strength of a Woman”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Mary J. Blige φαίνεται πως είναι στη διαδικασία να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον manager και πρώην σύζυγό της, Martin “Kendu” Isaacs. Όχι, δεν πρόκειται για μία αναφορά στα προσωπικά ζητήματα της Βασίλισσας της Hip-Hop Soul μουσικής σκηνής. Πρόκειται για μία διαπίστωση, η οποία προκύπτει ακούγοντας το “U + Me (Love Lesson)”. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει την χρονιά που διανύουμε, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία.

Τόσο το “U + Me (Love Lesson)”, όσο και το “Thick of It” που κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, αποτελούν πολύ προσωπικά τραγούδια της Blige. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια: “Η μουσική είναι αυτή που με σώζει ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μου.” Το εν λόγω, λοιπόν, τραγούδι σε σύνθεση της ίδιας της Blige, σε συνεργασία όμως με τους David D. Brown, Charles Hinshaw και Brandon Hodge, παραμένει στους soul ρυθμούς που μας έχει συνηθίσει.

Ολόκληρο το album “Strength of a Woman” θα αποτελέσει μία ωδή στις δύσκολες μέρες που πέρασε και συνεχίζει να περνάει η Mary J. Blige μετά το διαζύγιό της.

Mary J. Blige – U + Me (Love Lesson)

Back To Top