skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matilda Mann – Four Leaf Dream

H Matilda Mann επέστρεψε με το τραγούδι της “Four Leaf Dream”

Τίτλος τραγουδιού: “Four Leaf Dream”

Καλλιτέχνης: Matilda Mann

Μουσική/Στίχοι: James Conway Ellis, Matilda Mann, Rich Cooper

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

H indie pop τραγουδίστρια Matilda Mann επέστρεψε με νέο τραγούδι μετά το EP “Sonder” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. Το “Four Leaf Dream” είναι ένα ψυχεδελικό track και έχει να κάνει με το όταν μεγαλοποιούμε έναν άνθρωπο. Μερικές φορές ανεβάζουμε στο μυαλό μας κάποιον, κάτι που μας εμποδίζει να δούμε την πραγματικότητα.

Το single το έγραψε πριν λίγους μήνες με τον Rick Cooper και τον Half Rhymes και είναι από εκείνα τα τραγούδια που ολοκληρώθηκαν πολύ εύκολα, σύμφωνα με την ίδια.

«Το ‘Four Leaf Dream’ έχει να κάνει με το να αφήσεις πίσω σου την ιδέα κάποιου», εξηγεί η ίδια. «Μερικές φορές διαμορφώνουμε ανθρώπους και σχέσεις για να χωρέσουν αυτή την ιδέα που δημιουργήσαμε στο κεφάλι μας – ότι είναι τέλειοι, ότι αυτό είναι σίγουρα σωστό. Μερικές φορές σε εμποδίζει να δεις πώς είναι στην πραγματικότητα και ότι είναι καλύτερο να τους αφήσεις να φύγουν. Το έγραψα πριν λίγους μήνες με τον Rich Cooper στο στούντιο του, καθώς και τον Half Rhymes. Ήταν ένα από εκείνα τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν τόσο αβίαστα».

Matilda Mann - Four Leaf Dream

Back To Top