skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matt Wills – Emily

My Emily, oh

Τίτλος τραγουδιού: “Emily

Καλλιτέχνης: Matt Wills

Μουσική / Στίχοι: Matt Wills/Daniel Lloyd Jones/Michael Stafford/Chris Bond

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 14 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Ο νεαρός Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής Matt Wills επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο, λίγους μήνες μετά τη διαθεσιμότητα του τελευταίου του EP “Set You Free”. Πριν από λίγες μόλις ημέρες, ο Wills συμμετείχε στο τραγούδι του WilkinsonWe Will Be”.

Το νέο single φέρει τον τίτλο “Emily”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου από τη Virgin EMI και Universal Music. Το τελευταίο του δημιούργημα παρουσιάζει μια διαφορετική πλευρά του Matt Wills και είναι ένα ερωτικό mid-tempo τραγούδι με electro στοιχεία και υπάρχει η ανάλαφρη συνοδεία πιάνου, δημιουργώντας κάτι συναρπαστικό.

Τους στίχους συν-υπογράφουν οι Matt Wills, Daniel Lloyd Jones και Michael Stafford, ενώ ο Chris Bond ανέλαβε την παραγωγή. Η πρεμιέρα του single πραγματοποιήθηκε στο Radio 1 και ο τραγουδιστής ανακοίνωσε παράλληλα την εμφάνιση του στη μουσική σκηνή Omeara του Λονδίνου.

Το “Emily” είναι προπομπός της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017. Το καινούριο του τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming πλατφόρμες.

Matt Wills - Emily

Back To Top