skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matteo Bocelli – Anime Imperfette/All Because of Love (From the Netflix Series “From Scratch”)

Ακούστε το νέο single του Matteo Bocelli, “Anime Imperfette/All Because of Love” για τη νέα σειρά του Netflix “From Scratch”

Τίτλος τραγουδιού“Anime Imperfette/All Because of Love”

Καλλιτέχνης: Matteo Bocelli

Μουσική / Στίχοι: Angela Lauer, Laura Karpman, Raphael Saadiq, Tim Lauer

Εταιρεία: Netflix Music, LLC

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

H Laura Karpman (“Ms. Marvel”, “Set It Up”, “What If…?”, “Why We Hate”, “Paris Can Wait”) και ο Raphael Saadiq (“Lovecraft Country”, “Insecure”, “The After Party”), υπογράφουν το original score για τη νέα σειρά του Netflix, “From Scratch”. Ανάμεσα στις 33 ολοκαίνουριες συνθέσεις τους για το soundtrack της σειράς, συναντάμε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το “Anime Imperfette” που ερμηνεύει ο γιος του μεγάλου Ιταλού τενόρου, Andrea Bocelli, Matteo. To τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack τόσο στην ιταλική όσο και στην αγγλική του εκδοχή που φέρει τον τίτλο “All Because of Love”.

To “From Scratch” δημιουργήθηκε από τους Attica και Tembi Locke με βάση τα ομότιτλα απομνημονεύματα του Tembi και πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldaña, Eugenio Mastrandrea, Keith David, Danielle Deadwyler, Judith Scott, Kellita Smith, Lucia Sardo, Paride Benassai και Roberta Rigano.Το ρομαντικό δράμα ακολουθεί μια καλλιτέχνιδα που βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Σιτσιλιάνου σεφ στην Ιταλία και ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης, απώλειας, ανθεκτικότητας και ελπίδας σε πολιτισμούς και ηπείρους. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 21η Οκτωβρίου στο Netflix.

Σε άλλα νέα ο Matteo Bocelli την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της σειράς κυκλοφόρησε το συνεργατικό-χριστουγεννιάτικο album “A Family Christmas” με τον διάσημο πατέρα του και τη μικρότερη αδερφή του Virginia.

Matteo Bocelli - Anime Imperfette (From the Netflix Series "From Scratch")

Matteo Bocelli - All Because of Love (From the Netflix Series "From Scratch")

Back To Top