skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matteo Bocelli – Cautionary Tale (from “Three Thousand Years of Longing” OST)

Το νέο single του Matteo Bocelli με τίτλο “Cautionary Tale”, είναι το soundtrack της νέας ταινίας “Three Thousand Years of Longing”, στην οποία κάνει και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Τίτλος τραγουδιού“Cautionary Tale

Καλλιτέχνης: Matteo Bocelli

Μουσική/Στίχοι: Augusta Gore, George Miller, Tom Holkenborg, Nolan Sipe, Stuart Crichton

Εταιρεία: Capitol Records/UMG

Από το OST: “Three Thousand Years of Longing”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός Matteo Bocelli (και για όσους έχουν χάσει επεισόδια, ναι, είναι γιος του μεγάλου τενόρου Andrea Bocelli), κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Cautionary Tale”, μια συνεργασία με τον πολυπλατινένιο και υποψήφιο για Grammy, συνθέτη/παραγωγό/μουσικό Tom Holkenborg (γνωστός και ως Junkie XL) (“Mad Max: Fury Road”, “Deadpool”, “Zack Snyder’s Justice League”, “Alita: Battle Angel”).

Oι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν το τραγούδι για την ταινία “Three Thousand Years of Longing”, την οποία σκηνοθέτησε ο George Miller (“Mad Max: Fury Road”) και πρωταγωνιστούν οι Idris Elba και Tilda Swinton. Ο Bocelli κάνει επίσης το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από αυτή την ταινία, υποδυόμενος τον Πρίγκιπα Μουσταφά. Ο Holkenborg συνέθεσε τη μουσική για το original score της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών.

Ο Miller δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του Ιταλού τραγουδιστή στην ταινία του: «Ο Matteo υποδύεται έναν πρίγκιπα του οποίου η μοίρα τελειώνει τραγικά. Μου φαίνεται τόσο σωστό που αποδίδει τα μουσικά και αφηγηματικά θέματα της ταινίας σε τραγούδι».

Ο Matteo Bocelli προσθέτει: «Είναι η πρώτη φορά που 

με καλούν [να παίξω] σε ταινία και ήταν μια τόσο απίστευτη εμπειρία. Γεννήθηκα σε μια οικογένεια που ζούσε πραγματικά τη show business, αλλά αυτό ήταν κάτι εντελώς νέο και εξεπλάγην με το πόσο πολύ διασκέδασα! Με οτιδήποτε νέο υπάρχει φόβος και αβεβαιότητα, αλλά υπάρχει επίσης περιέργεια και ενθουσιασμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η πρώτη μου εμφάνιση στον κινηματογράφο είναι για τον George Miller και αυτό το cast και το συνεργείο των σπουδαιότερων ανθρώπων – βραβευμένων με Oscar! Και μετά είμαι εγώ! Έτσι, ακόμη και η μικρή συμμετοχή σημαίνει τον κόσμο για μένα. Το να είμαι μέρος του soundtrack της ταινίας ήταν ο πραγματικός μου στόχος – η μουσική είναι το πρώτο μου πάθος, οπότε το να έχω την ευκαιρία να κάνω και τα δύο ήταν πολύ ωραίο. Είναι μεγάλη μου τιμή που τραγουδάω σε αυτό το τραγούδι. Τώρα ανυπομονώ να δουν όλοι την ταινία. Είμαι σίγουρος ότι θα αγαπηθεί».

Matteo Bocelli - Cautionary Tale (Film Version) (from “Three Thousand Years of Longing” OST)

Matteo Bocelli - Cautionary Tale (English Version) (from “Three Thousand Years of Longing” OST)

Back To Top