skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MAX – Acid Dreams

O MAX επανέρχεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Acid Dreams”!

Τίτλος τραγουδιού“Acid Dreams”

Καλλιτέχνης: MAX

Μουσική / Στίχοι: MAX, RyanEXOE

Εταιρεία: DCD2/Crush

Από το LP: “House of Divine”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός MAX κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο “Acid Dreams” στο οποίο συμμετέχει ο Felly. Το τραγούδι είναι ο διάδοχος του “Love Me Less” (μια έτερη συνεργασία με τον Quinn XCII), που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Πίσω από την περσόνα του MAX, είναι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδοποιός Maxwell George (MAX) Schneider, που σημείωσε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία στην Αμερική με το “Lights Down Low”, όταν έφτασε στην 20η θέση στον Billboard Hot 100.

Οι στίχοι του τραγουδιού απευθύνονται στη γυναίκα του και όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό Substream, έγραψε το τραγούδι μπροστά της και σε πραγματικό χρόνο, αφού εμπνεύστηκε από την αγάπη τους.“Ήξερα αμέσως ότι αυτό ήταν ένα ιδιαίτερο τραγούδι όταν έγραψα τον πρώτο στίχο μου στιγμιαία μπροστά στη γυναίκα μου ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο”, είπε. “Ο συνεργάτης μου, ο Ryan από τους Party Pupils μου έστειλε αυτό το τραγούδι, ενώ ήμουν φτιαγμένος από τη νόμιμη μαριχουάνα μαζί με τη γυναίκα μου που χαλάρωνε μαζί με το σκυλί μας. Μου ήρθε αμέσως η έμπνευση και έγραψα όλους τους στίχους μπροστά της ακριβώς για την ίδια, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Σίγουρα με φέρνει πίσω στις funk και soul ρίζες μου”.

To τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο αναμενόμενο album του MAX, που θα έχει τίτλο “House of Divine”, το όποιο δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!

MAX - Acid Dreams

Back To Top