skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Meghan Trainor – I’ll Be Home

Η Meghan Trainor μάς προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα προσφέροντάς μας μία πρώτη γεύση από τον δίσκο της “A Very Trainor Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού: “I’ll Be Home”

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: A Very Trainor Christmas

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Μπορεί να μη μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, ωστόσο αποτελεί έναν όμορφο προπομπό για την πιο εορταστική και χαρούμενη περίοδο του έτους, τα Χριστούγεννα. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Meghan Trainor θέλησε, λοιπόν, να αφήσει τη δική της “πινελιά” προσφέροντας στο κοινό ένα τραγούδι από το 2014, με τίτλο “I’ll Be Home”. Για πρώτη φορά το εν λόγω χριστουγεννιάτικο anthem, που τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια η καλλιτέχνης, ακούσαμε μέσα από το E.P. “I’ll Be Home for Christmas”.

Σήμερα, το “I’ll Be Home” έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την απαστράπτουσα και πάντοτε χαμογελαστή Trainor να προϋπαντεί το επερχόμενο, studio album της, “A Very Trainor Christmas”. Το album αυτό πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσω της δισκογραφικής Epic Records στις 30 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών, αλλά και στην ψηφιακή του μορφή.

Στον δίσκο θα περιλαμβάνονται διασκευές τραγουδιών, όπως τα “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” (1951) και “Last Christmas” (1984), αλλά κι έξι, πρωτότυπες δημιουργίες. Για την παραγωγή του δίσκου εργάστηκαν οι Justin Trainor και Asa Welch, ενώ σε αυτόν θα συναντήσουμε συνεργασίες με ονόματα, όπως οι Earth, Wind & Fire, Seth MacFarlane, τα ξαδέρφια της Jayden, Jenna & Marcus Toney, αλλά και τον πατέρα της Gary Trainor.

Meghan Trainor - I'll Be Home

Back To Top