skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Meghan Trainor – My Kind Of Present

Η Meghan Trainor σε μία ακόμη χριστουγεννιάτικη δημιουργία!

Τίτλος τραγουδιού: “My Kind Of Present”

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor, Justin Trainor, Ryan Trainor

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: A Very Trainor Christmas

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ακόμη ένα single από την ολοκαίνουρια, χριστουγεννιάτικη συλλογή της παρουσίασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Meghan Trainor, με τίτλο “My Kind Of Present”. Χωρίς να παρεκκλίνει από τις γνώριμες μελωδίες της πιο γιορτινής και χαρούμενης περιόδου κάθε χρονιάς, το νέο τραγούδι είναι εδώ για να μας αφυπνίσει και να “ξυπνήσει” τα πιο γλυκά και θερμά μας συναισθήματα. Το “My Kind Of Present” κυκλοφόρησε ως το follow-up του “I’ll Be Home” κι απέκτησε το δικό του lyric video.

Όσον αφορά το νέο, studio album της, “A Very Trainor Christmas”, αυτό έκανε πρεμιέρα μέσω της δισκογραφικής Epic Records στις 30 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών, αλλά και στην ψηφιακή του μορφή.

Στον δίσκο θα περιλαμβάνονται διασκευές τραγουδιών, όπως τα “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” (1951) και “Last Christmas” (1984), αλλά κι έξι, πρωτότυπες δημιουργίες. Για την παραγωγή του δίσκου εργάστηκαν οι Justin Trainor και Asa Welch, ενώ σε αυτόν θα συναντήσουμε συνεργασίες με ονόματα, όπως οι Earth, Wind & Fire, Seth MacFarlane, τα ξαδέρφια της Jayden, Jenna & Marcus Toney, αλλά και τον πατέρα της Gary Trainor.

Meghan Trainor - My Kind Of Present

Back To Top