skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MELANIE C – Overload

Ακούστε ένα νέο single από τη MELANIE C, με τίτλο “Overload”!

Τίτλος τραγουδιού“Overload

Καλλιτέχνης: MELANIE C

Μουσική / Στίχοι: George Reid, Jonny Lattimer, Melanie C

Εταιρεία: Red Girl Media

Από το LP: “Melanie C”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 2 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας και ομώνυμης, δισκογραφικής της δουλειάς, η MELANIE C -πρώην Spice Girl– είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας ακόμη ένα τραγούδι του δίσκου της. Ο λόγος γίνεται για το single “Overload”, το οποίο ηχεί βασισμένο στα dance-pop και funky στοιχεία. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού που κυκλοφόρησε ως το follow-up της συνεργασίας της με την Nadia Rose “Fearless” βρίσκεται η ίδια η τραγουδίστρια μαζί με τους George Reid και Jonny Lattimer.

Όσον αφορά, λοιπόν, το επικείμενο studio album της Βρετανίδας τραγουδίστριας, με τίτλο “Melanie C”, αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Red Girl Media. Την παραγωγή του εν λόγω εγχειρήματος έχουν αναλάβει οι Billen Ted, Paul O’Duffy, One Bit, George Reid και Ten Ven, ενώ μέσα από αυτό θα απολαύσουμε συνολικά 13 ολοκαίνουριες δημιουργίες, καθώς και τρία remixes από τα υπάρχοντα singles.

Με σκοπό την προώθηση του δίσκου, η Melanie C και η ομάδα της έχουν προγραμματίσει μία περιοδεία στην Ευρώπη, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2021.

MELANIE C - Overload

Back To Top