skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Melody Thornton – Love Will Return

Η Melody Thornton, παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της!

Τίτλος τραγουδιού“Love Will Return”

Καλλιτέχνης: Melody Thornton 

Μουσική / Στίχοι: Melody Thornton, Eric Zayne

Εταιρεία: Melody Thornton

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Melody Thornton επιστρέφει με το τραγούδι “Love Will Return”, το πρώτο της solo single της μετά από επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Η κινηματογραφική μπαλάντα, είναι ένα νεύμα στην μεξικανική/αφρό-αμερικανική καταγωγή της και είναι ταυτόχρονα το πρώτο επίσημο δείγμα από το επερχόμενο solo EP της πρώην τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η παραγωγή του έγινε από την ίδια την Thornton και τον Eric Zayne, και θυμίζει έντονα παλιότερες δημιουργίες της Nancy Sinatra, της Shirley Bassey και της Eartha Kitt, ερμηνεύτριες που άκουγε ενώ μεγάλωνε στο Φοίνιξ.

“Η όλη εξέλιξη του τραγουδιού ήταν μαγική”, δήλωσε η Thornton. “Υπάρχει κάτι πνευματικό γι ‘αυτό. Με συγκινεί με τρόπο που δεν έχει συμβεί με κανένα άλλο τραγούδι που έχω γράψει ως τώρα”.

Το “Love Will Return” σηματοδοτεί την πρώτη σόλο κυκλοφορία της Thornton μετά από το “POYBL” του 2012. Το 2017, πρωταγωνίστησε στο musical “The Bodyguard” και πρόσφατα συνεργάστηκε με τον βρετανικό DJ και μουσικό παραγωγό Harrison στο χορευτικό τραγούδι του, “Freak Like Me”.

Melody Thornton - Love Will Return

Back To Top