skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Michael Bolton – Beautiful World (ΑSC 2022: Connecticut 🇺🇸)

Ο Michael Bolton εκπροσωπεί το Connecticut με το τραγούδι “Beautiful World” στον διαγωνισμό American Song Contest

Τίτλος τραγουδιού“Beautiful World

Καλλιτέχνης: Michael Bolton

Μουσική/Στίχοι: Justin Jesso, Michael Bolton

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “American Song Contest 2022”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

O μεγάλος θρύλος της μουσικής, Michael Bolton, πραγματοποιεί το μεγάλο του comeback με το single “Beautiful World”, με το οποίο εκπροσωπεί τη γενέτειρά του, την πολιτεία του Connecticut στον ολοκαίνουριο μουσικό διαγωνισμό American Song Contest.

Ήταν θέμα κρατικής υπερηφάνειας στο εναρκτήριο επεισόδιο του American Song Contest στις 21 Μαρτίου, καθώς 11 καλλιτέχνες και συγκροτήματα που εκπροσωπούσαν μια πολιτεία ή περιοχή των ΗΠΑ διαγωνίστηκαν ερμηνεύοντας τα πρωτότυπα τραγούδια τους. O διαγωνισμός που είναι εμπνευσμένος από την Eurovision, έχει ως πρώτους παρουσιαστές τους super-stars Snoop Dogg και Kelly Clarkson, η οποία μετά την ερμηνεία του Bolton είπε κρατώντας ένα μπλουζάκι του: «Αυτή η φωνή είναι τόσο μεταξένια απαλή. Ένιωσα σαν να το τραγουδούσε απευθείας σε εμένα».

Ο Bolton, (69 ετών), έχει κυκλοφορήσει 24 albums κάνοντας το ντεμπούτο του το 1975, με το “Michael Bolotin” και είχε εννέα Νο.1 επιτυχίες, στα Billboard Hot 100 και Hot Adult Contemporary charts, συμπεριλαμβανομένων των smash-hits “How Am I Supposed to Live Without You” και “When a Μan Loves a Woman”.

Ως τραγουδοποιός, ο Bolton έχει γράψει πολλά τραγούδια για καλλιτέχνες καθ’ όλη την καριέρα του, όπως το “How Am I Supposed to Live Without You”, που γράφτηκε αρχικά για τη Laura Branigan το 1983, το “Forever” των Kiss, το “I Found Someone” της Cher και το “We’re Not Makeing Love Anymore” της Barbra Streisand, το οποίο ο Bolton τραγούδησε αργότερα με την Patti LaBelle το 1991.

Σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, o Bolton επισκέφτηκε το εστιατόριο Sally’s Apizza στο Connecticut. «Η Νέα Υόρκη έχει την καλύτερη πίτσα στη Νέα Υόρκη», είπε ο τραγουδιστής, «αλλά αν βρίσκεστε στο κέντρο του New Haven στο Connecticut, η πίτσα σημαίνει η ίδια η ζωή».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, 56 καλλιτέχνες θα εκπροσωπήσουν κάθε πολιτεία και επικράτεια των ΗΠΑ. Εκτός από τον Bolton, μερικοί από τους πιο διάσημους διαγωνιζόμενους θα διαγωνιστούν απέναντι σε άλλους λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν συμπεριλαμβανομένων των: Jewel, η οποία θα εκπροσωπήσει την πατρίδα της την Αλάσκα, την Macy Gray για το Ohio, τον Sisqó για το Maryland κ.α.

Michael Bolton - Beautiful World (ΑSC 2022: Connecticut 🇺🇸)

Michael Bolton - Beautiful World (ΑSC 2022: Live Performance)

Back To Top